OXYGEN

OXYGEN : SLOW TECH I COMUNICACIÓ D’URGÈNCIA PER A AJUDAR SITUACIONS D’EMERGÈNCIA

TECNOLOGIA I SOLIDARITAT

Repte:

OxyGEN neix a la meitat d’una pandèmia mundial per la qual cosa és prioritari donar suport al projecte des de múltiples angles perquè tiri endavant i es materialitzi al més aviat possible. Protofy vol donar a conèixer el seu dispositiu d’emergència entre els mitjans espanyols amb l’objectiu d’aconseguir reconeixement i estimular amb això l’acceleració del procés d’homologació, de manera que el dispositiu pugui arribar als hospitals al més aviat possible.

Estratègia:

La crisi del coronavirus va derivar en una crisi de sobre informació mediàtica, per la qual cosa resultava crucial aconseguir destacar OxyGEN entre l
a ingent quantitat de notícies i iniciatives de tota mena. Des de *LF *Channel es va desenvolupar una estratègia de PR focalitzada difondre els detalls del projecte i posicionar OxyGEN com un dispositiu que ajudaria a descongestionar el sistema sanitari en col·lapse.

Resultats:

Vam obtenir 395 impactes en dues setmanes, en tota mena de canals de comunicació, des de les principals capçaleres de mitjans generals, premsa especialitzada a ràdios, televisions i mitjans digitals.